Sortiment

Anders fiskar nästan all den fisk och kräftor vi säljer själv. Han är yrkesfiskare i Vättern. Han använder två båtar till sitt fiske. Den ena båten fiskar han fisk med och den ligger i Svedåns Hamn, 3 km från Nätebäcken. På sommaren fiskar vi kräftor. Då använder vi en specialbyggd båt för detta och den ligger i en hamn i norra Vättern.

Vi har en modern och godkänd fisk- och skaldjursanläggning där vi hanterar all vår fisk själva. Vi har filéanläggning så vi filéar fisken själva, då blir den helt benfri! Vi har kräftkokeri och skaldjurskokeri. Vi har även egen varm- och kallrök. Laxfiléerna kryddar vi själva och anpassar efter säsong.

Vi har alternativ! Vill du ha våra produkter utan laktos – gluten- eller ägg produkter så kan vi ordna det. Alla ska kunna handla hos oss – även du som har allergi eller speciella önskemål.

Vi väljer att samarbeta med lokala leverantörer av produkter till vår butik. De produkter vi säljer i butik är tillverkade i vår egen region. Rapsoljan kommer ifrån Tidaholm eller Göteborg. Kakor och kex är gjorda av KRAV-produkter och görs av ett litet företag i Falköping. Samt många andra goda alternativ. Listan kan göras lång. Titta gärna en gång extra i våra hyllor när du är här!

När det är lågsäsong har vi nästan allt vi brukar ha i vår fiskaffär; den pinfärska fisken, de varm och kallrökta fiskarna, såser, röror och tillbehör.