Butiken

Vi har en nybyggd fiskanläggning som vi invigde den 30 april 2010. Vi är en modern fisk- och skaldjursbutik 15 km norr om Habo. Visionen är att vår butik ska vara en modern fisk- och skaldjursbutik med lokal prägel. Med detta menar vi att här kan du köpa Vätterns och havens delikatesser. Här kan du köpa fina råvaror med garanterat ursprung, varsamt hanterade. Anders fiskar den mesta av fisken själv. När den inte räcker till köper vi fisk ifrån andra yrkesfiskare i Vättern eller Vänern.

Sortimentet varierar efter säsong och fiskelycka! Vi har allt ifrån sik, abborre, gös till röding, öring och lax. Samt våra fantastiskt goda nykokta Vätterkräftor. Maria och personalen finns i butiken, där filéar de fisk, varmröker, kallröker och gör goda anrättningar med Vätterns fiskar och skaldjur som bas. Vi erbjuder även allehanda såser och tillbehör, allt gör vi själva för hand, på gammalt vis. Då blir det som man minns att det smakade förr.

Vårt sortiment är säsongsanpassat. Vi har färska kräftor på sommaren och tidig höst. Vi har färsk fisk så gott som hela året om vädret tillåter. På sommaren har vi bröd från Annie Johansson hembageri och grönsaker från lokala odlare. Under jordgubbsäsongen säljer vi jordgubbar från Missvedens odling i Hjo. Detta ger lokala produkter efter säsong ger liten miljöpåverkan eftersom vi har korta transporter.

Hos oss kan du även beställa mat till dop, bröllop och fester. För mer information kontakta oss i butiken.

Vår butik ska vara det självklara valet när det gäller fisk och skaldjur.

Hitta hit

Vi finns i Nätebäcken i Habo komun. Kör länsvag 195 från Jönköping mot Hjo. När du kommer till Nätebäcken står skyltar med: Carléns Vätterkräftor och Fiskrökeri. Sväng vänster och följ vägen i en 90 graders kurva, åk ca 400 meter och du är framme!

Kommer du till Nätebäcken norrifrån svänger du upp till höger och följer vägen åt vänster och åker cirka 800 meter till du kommer till oss.


Visa större karta

Välkommen!

Kontakta oss

Nätebäcken
566 93 Brandstorp

Tfn 036- 434 10