Om oss

Välkommen till oss i den moderna fisk- och skaldjursbutiken i Nätebäcken utanför Habo. Vi som driver företaget är Maria & Anders Carlén tillsammans med cirka 10 säsongsanställda. Här kan man köpa både nyfångad fisk och kräftor ifrån Vättern eftersom Anders är en av de få yrkesfiskarna i sjön. Här finns det både moderna kall- och varmrökar och ett nybyggt kräftkokeri.

Vi är certifierade enligt Närfiskat – vilket är en miljöcertifiering av fisket. Vi använder ekologiska eller msc märka råvaror så långt det är möjligt. Vi har fisk efter säsong och  Anders fiskelycka – vilket kan var allt ifrån sik, öring, lax, abborre, och vätterkräftor till sikrom. De kokta kräftorna åker kunderna långväga för att handla just här. Fiskdisken fylls även upp med gös & löjrom från Vänern, inlagd sill, paté, fiskburgare, hummer, räkor, såser och röror.

Hos oss röker vi fisken själva och hanterar våra råvaror varsamt. På ett modernt sätt bereder vi maten enligt alla dagens krav. I vår butik hittar du även kryddor, oljor, kex, bröd, grönsaker och de tillbehör du kan behöva till din fisk. Allt efter säsong – vilket gör att vårt sortiment varierar över året.

Vi vill vara det naturliga valet av fiskaffär och delikatessbutik.

Välkommen till oss!

Kontakt

Carléns Fisk & Vätterkräftor AB

Nätebäcken
566 93 Brandstorp

Tfn 036- 434 10