top of page
philip-myrtorp-53elQa2jrl4-unsplash-Exposure (1).jpg

Som man minns att det smakade förr.

Tack för ett händelserikt 2023, alla härliga möten med er kunder och alla Reko-beställningar. Vi pausar försäljningen över vintern och förhoppningsvis är vi tillbaka sommaren 2024. På återseende! 

Anders & Maria

Vi på Carléns Fisk & Vätterkräftor bedriver sedan 1996 ett småskaligt yrkesfiske i Vättern. Vi utgår från Svedåns Hamn i den norra delen av Habo kommun. Anders har fiskelicens i Vättern och bedriver allt vårt fiske där. Han använder korta nät och små kräftburar vid fisket. Allt för att det ska bli så skonsamt och hållbart fiske som möjligt.

01 Anna-Exposure.jpg
image0-Exposure.jpg

Vi sköter hela kedjan av tillverkningen, allt ifrån fisket till att förädla fisken i våra livsmedelsgodkända lokaler. Vi filéar och varmröker all fisk och självklart kokar och packar vi våra kräftor själva. Till detta gör vi även våra sillar, såser och skaldjursröror. Allt hos oss sker småskaligt, vi använder oss av gamla recept och traditioner. Då smakar det som man minns att det smakade förr.   

Du som privatperson kan handla ett urval av våra varor på sommartid på Reko-ring. Vi kommer till Habo, Jönköping och Skövde vid utvalda tillfällen.  

 

Varmt välkomna att handla fisk, kräftor och andra delikatesser av oss. 

Hälsningar familjen Carlén 

03 Anna.jpg
bottom of page