Du vet väl om att vi alltid gör ett bättre val?

När du handlar hos oss gör du ett aktivt val. Vi vill gärna berätta för dig vad vi tycker gör oss unika:

Vi är ett litet yrkesfiskeföretag som fiskar nästan all fisken själv. Anders har yrkesfiskelicens för fiske i Vättern och är en av ett 20-tal fiskare som finns kvar. Vi har 400 meter ner till sjön där vi har den ena båten. Det gör att vi får korta transporter och så liten miljöpåverkan som möjligt. Detta gör oss till den enda fiskaffären runt Vättern som är certifierade enligt Närfiskat. En märkning som man får om man klarar certifieringsprocessen hos dem. Läs mer på www.narfiskat.se

De gånger vi köper in fisk så gör vi det från andra småskaliga fiskare i Vättern och Vänern.

Vi gör alltid ett bättre val när vi väljer ingredienser till den mat vi lagar. Vi använder alltid ekologisk grädde, creme fraiche, majonäs, frukt och grönsaker när dessa finns. Självklart dricker personalen ekologiskt kaffe och te, och självklart är det samma som vi serverar till er kunder.

Sortimentet i butiken vill vi ska innehålla produkter som passar och relaterar till fisk och skaldjur. Det kan vara olika mervärden men det ska alltid finnas minst ett mervärde! Det kan vara lokalt tillverkat – och då menar vi inom 10-15 mil. Det gör att vi säljer ingen olivolja utan hos oss finns det t ex rapsolja från Tidaholm. Kex och knäckebröd till exempel kommer från det lilla företaget Knäck & Bräck.

Allt sammantaget gör att vi vill alltid göra ett bättre val. I något fall blir våra produkter lite dyrare, och allt finns inte att tillgå hela året. Men det blir bättre både för dig och våra barns framtid.