När ska man sluta?

Ja det finns inget bra svar på den frågan. Så vi väljer att sluta när vi är på topp. Under 23 fantastiska år har vi haft förmånen att jobba med det som vi gillar allra mest. Vi har jobbat med bästa kunderna, samarbetspartners och personal. VI har träffat oerhört glada och inspirerande människor, fått kämpa i med och motgång och har provat många nya saker. En del har blivit riktigt bra, annat har vi slutat med ganska fort. Det har varit jätteroligt och utmanande på alla sätt. Men det har varit galet mycket jobb. Vi har jobbat mer eller mindre dygnet runt hela sommarhalvåret. Våra barn har aldrig haft en sommarsemester, telefonen har ringt mer eller mindre dygnet runt. Vår familj har blivit lidande i många år och vi har slitit ut våra kroppar totalt på hårt arbete. Vi har haft stölder varje dag vi har fiskat kräftor på sommaren. Den konkurrerande svartförsäljning av kräftor vet inga gränser och ingen myndighet gör något åt det. Myndigheterna gör fler och fler regleringar som slår hårt mot småskaligt yrkesfiske och livsmedelsförädling. Det finns en gräns för hur mycket man orkar med. Nu är den gränsen passerad. Nu är det slut. Nu stänger vi butiken.

VI har försökt sälja vår anläggning och vårt företag under en tid. Men vi har inte hittat någon som har gillat idén lika mycket som vi. Vi väljer då att stänga ner vår butik och sälja fastigheterna.

Håll utkik på vår facebooksida, kanske poppar vi upp i annan form på annan plats.

Har du ett outnyttjat presentkort – passa på att använda det våra sista öppetdagar.

Vi tar inte emot beställningar till de sista dagarna – först till kvarn gäller på kvarvarande varor.

Vi kommer att ha butiken öppet följande dagar:

Onsdag 25 september kl 11-17

Torsdag 26 september kl 11-17

Fredag 27 september kl 11-17

Framför allt vill vi säga ett stort TACK till alla er som har handlat hos oss. Vi tackar från djupet av vårt hjärta.

Maria & Anders