Midsommarkasse och allt annat gott till midsommar

Det är sommar och härliga midsommarhelgen är snart här.

En härlig midsommarkasse för 4-6 personer
400 g citronpepparlaxfilé
200 g kallrökt skivad laxfilé
200 g gravad laxfilé
200 g nätebäckenröra
200 g flädersill
200 g ramslökssill
200 g svart vinbärssill
100 g Hovmästarsås
1,5 kg svensk färskpotatis

Finns för beställning och avhämtning tisdag 18 juni- torsdag 20 juni. Beställ på telefon 036- 434 10 senast två dagar före avhämtning.

Utöver denna kasse har vi självklart allt annat som passar till midsommar. Vi har varmrökt lax i smakerna naturell, honung, citronpeppar, limepeppar, cognac eller ramslök. Vi kommer även att ha gravad lax i flera varianter, allt ifrån den klassiska till gingravad eller med fänkål och rosépeppar. Självklart kommer det finnas kallrökt laxfilé i flera varianter. Vi hämtar grönsaker från en bonde i utanför Höllviken och kommer att ha allt ifrån förstklassig färskpotatis till tomater, gurka, dill och blomkål. Kanske hinner mer sorter mogna och då tar vi med det också när vi hämtar.

De sillar vi kommer att göra till midsommar är många ni känner igen, och flera nya. De med * efter namnet är en krämig sill, övriga är klara sillar.

Champagnesill*

Flädersill

Inlagd sill

Jordgubb-och limesill*

Kräftsill*

Pink Gin & Hallonsill

Ramslökssill*

Senapssill*

Sikromsill*

Svart vinbärssill

Västerbottenssill*

Det går som vanligt bra att beställa i förväg, då får man precis det man vill. Beställ senast två dagar före avhämtning på telefon 036-43410 så får du precis det du önskar, annars gör vi så gott vi kan… Nu  jobbar vi på i köket och hoppas på att träffa er i midsommarveckan. Varmt välkomna!