Vad ska du servera till sommarens fester?

Hos oss kan du köpa allt ifrån fisken och såsen till färdiga fiskplankor i flera varianter eller köpa med något färdigt hem att äta eller äta här på vår uteservering.  Från den 30 maj – 1 september är vårt sortiment större än på lågsäsong.

Nu närmar sig sommarsäsongen med stormsteg. Från den 30 maj – 1 september kommer vi att ha vårt beställningssortiment med allt ifrån paj till planka. Allt som finns på listan här är beställningssortiment och man måste beställa 3 vardagar i förväg.

Stor paj 179:- för ca 4 personer. Liten paj 89:- för ca en person. Finns i följande smaker:

Kräftpaj
Klassiskt pajskal fyllt med kräftstjärtar, dill, riven ost, grädde och ägg.

Västerbottenspaj
Klassiskt pajskal fyllt med grovriven västerbottensost, riven ost, grädde och ägg.

Laxpaj
Klassiskt pajskal fyllt med varmrökt laxfilé, bladspenat, riven ost, grädde och ägg.

Fetaost – och spenatpaj
Klassiskt pajskal fyllt med fetaost och bladspenat, riven ost, grädde och ägg.

Lilla Fiskplankan 179:- / person min 8 personer
En härlig planka att servera sina gäster. Här får du den varmrökta honungslaxen, varmrökt laxfilé med limesmak, dekorerat med minst 5 sorters exotiska frukter efter säsong. Limesås och sikromsås.

Stora Fiskplankan 229:- / person min 8 personer
En komplett måltid att servera sina gäster. Här får du den varmrökta honungslaxen, varmrökt laxfilé med limesmak, dekorerat med minst 5 sorters exotiska frukter efter säsong. Limesås och sikromsås. Du får en stor skål blandad sallad och väljer om du vill ha pastasallad eller potatissallad som tillbehör.

Från den 30 maj – 1 september kommer vi även att ha färdigmat att köpa med hem eller äta här på vår uteservering. Det kommer att vara allt ifrån sallader och paj till laxtallrikar. Vi kommer inte att ha någon fast meny utan det kommer variera med säsongens råvaror och kökspersonalens kreativitet. Håll utkik eller ring och fråga vad vi serverar, eller överraskas av dagens inspiration som finns här på plats. Finns i begränsad mängd varje dag och går att förbeställa på telefon 036-43410  för snabb och smidig avhämtning.
Självklart kommer även våra populära helgkassar att komma tillbaka. Att beställa i förväg och hämta fredagar eller lördagar. Veckans kasse lanseras varje måndag morgon på vår facebooksida. Kom ihåg att gilla vår fb sida, där aviserar vi nyheter, helgkassar, veckans erbjudande och menytips.
Nu hoppas vi på en härlig sommar, många glada skratt och goa matminnen.

Varmt välkommen till oss önskar Anders, Maria, Miranda, Maria, Tove, Charlotte och Nina.