God Jul & Gott Nytt År!

Nu har nissarna i fiskaffären jobbat på i hela december. Julbord och julleveranser har avlöst varandra i en månad nu. Det har varit julbordsfisk och sill till restauranger, julkassar till företag och privatpersoner, provade Reko-ring och sist men inte minst; den härligta hektiska julförsäljningen i vår egen butik sista veckan. Vi har jobbat på med ett leende på läpparna och när vi öppnade sista dagen innan jul fanns alla varor, sedan började en del att ta slut. När butiken stängde för dagen idag så packade vi ihop all sill, lax, såser och tillbehör i fina lådor. Dessa körde vi sedan ner till Gemenskap i Jul på Kulturhuset i Jönköping. Det har en fantastisk verksamhet för alla människor som vill under hela julhelgen. Detta vill vi gärna hjälpa till med. Alla kan göra något. Ett leende till grannen, önska någon främling God Jul och bry dig om nära och kära. Julen kan vara så fantastisk om man tänker bortom all stress, paket och matlagning. Nu tar vi en lugn och skön helg och hoppas att alla ni kunder kommer att få en härlig jul – precis så som ni önskar att den ska vara.

God Jul & Gott Nytt År!

önskar Maria, Anders, Miranda, Charlotte och Nina