Beställningssortiment 1 juni – 15 september

Nu närmar sig sommarsäsongen med stormsteg. Från 1 juni – 15 september kommer vi att ha vårt beställningssortiment med allt ifrån paj till planka eller smörgåstårta. Allt som finns på listan här är beställningssortiment och man måste beställa 3 vardagar i förväg.

Stor paj 179:- för ca 4 personer. Liten paj 89:- för ca en person

Kräftpaj

Klassiskt pajskal fyllt med kräftstjärtar, dill, riven ost, grädde och ägg.

Västerbottenspaj

Klassiskt pajskal fyllt med grovriven västerbottensost, riven ost, grädde och ägg.

Laxpaj

Klassiskt pajskal fyllt med varmrökt laxfilé, bladspenat, riven ost, grädde och ägg.

Fetaost – och spenatpaj

Klassiskt pajskal fyllt med fetaost och bladspenat, riven ost, grädde och ägg.

Lax och skaldjurstårta stor 8-10 pers 799:- alt 4-5 personer 399:-

Vår lyxiga variant på den klassiska smörgåstårtan. Vi har riktig fyllning i alla lager, sparsamt med majonnäs och mycket skaldjur och kallrökt laxfilé. Första lagret har en fyllning av kräftor, handskalade räkor, dill, rödlök och citron. Andra lagret fyller vi  med en sikromsröra och det tredje lagret är en röra på kallrökt laxfilé, dill, ägg och creme fraiche. Runtomkring dekoreras tårtorna med kallrökt lax i fina skivor och överst är det rikligt med handskalade räkor, kallrökt lax, ägg, dill, oliver och vindruvor. En dröm för smörgåstårtsälskare.

Lilla Fiskplankan 159:- / person min 8 personer

En härlig planka att servera sina gäster. Här får du den varmrökta honungslaxen, varmrökt laxfilé med limesmak, dekorerat med minst 5 sorters exotiska frukter efter säsong. Limesås och sikromsås.

Stora Fiskplankan 189:- / person min 8 personer

En komplett måltid att servera sina gäster. Här får du den varmrökta honungslaxen, varmrökt laxfilé med limesmak, dekorerat med minst 5 sorters exotiska frukter efter säsong. Limesås och sikromsås. Du får en stor skål blandad sallad och väljer om du vill ha pastasallad eller potatissallad som tillbehör.

Från den 15 juni – 2 september kommer vi även att ha färdigmat att köpa med hem eller äta här. Det kommer att vara allt ifrån sallader och paj till laxtallrikar. Vi kommer inte att ha någon fast meny utan det kommer variera med säsongens råvaror och kökspersonalens kreativitet. Håll utkik på fb, där kommer vi att lansera det som lagas i veckan. Finns i begränsad mängd varje dag och går att förbeställa för snabb och smidig avhämtning.

Självklart kommer även våra populära helgkassar att komma tillbaka över sommaren. Att beställa i förväg och hämta fredagar eller lördagar.

Nu hoppas vi på en härlig sommar, många glada skratt och goa matminnen.

Varmt välkommen till oss i sommar.