Nu är det kräfttider!

Som vi har längtat och som ni har frågat. Men nu är kräftsäsongen igång och vi hoppas att vi kommer att kunna tillhandahålla nykokta kräftor alla dagar fram till mitten på september. Vi fiskar alla kräftor själva så mycket beror ändå på väder, vind och naturens förutsättningar. Det går bra att beställa kräftor i förväg på telefon 036-43410. Beställer du tre vardagar i förväg så lovar vi att du får det du önskar. I övrigt gör vi så gott vi kan.

Vi sorterar kräftorna i tre storlekar:

Jumbo ( 7-11 st /kg)

Mellan ( 18-22 st/kg)

Mindre (23-28 st/kg)

Vi har både nykokta och frysta kräftor. De frysta tar 1 1/2 dygn att tina upp i kylskåp och har då en hållbarhet på fem dagar. De nykokta kräftorna håller 7 dagar i kylskåp. Vi har veckopriser på kräftorna och varje måndag morgon uppdateras hemsidan, facebook och instagram med aktuella priset för innevarande vecka.

Kräftorna kokar vi varsamt för hand och packar i fina hinkar. Kräftorna hämtas i vår butik i Nätebäcken. Kräftor som inte hämtats en halvtimme före vi stänger sätter vi ut till försäljning.  Hämta senast 17,30 på vardagarna och 14,30 lördagar och söndagar.

Levande kräftor har vi i liten mängd om de beställs alltid 3 dagar i förväg. Levande kräftor hämtas i eget kärl beställd vardag mellan kl 16-17,30 eller lördag/ söndag är tiden 13,30-14,30. Levande kräftor är levande djur och ska behandlas med respekt och kokas omgående annars självdör de. Alla kräftor lever och är i god kondition när de hämtas här, sedan är det kundens ansvar att de lever och mår bra under transporten och de ska kokas omgående.

Har du frågor, funderingar eller vill göra en beställning – tveka inte att ringa oss på 036-434 10