Nu finns det möjlighet att ta över vår verksamhet

Som många har läst i media de senaste dagarna så är vårt företag nu till försäljning genom Skandia Mäklarna och Peter Nelzén.

Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva vår väletablerade fisk- och skaldjursanläggning. Beläggen på centralt läge nära till både Jönköping, Hjo, Borås och Tibro. Idag säljer man till såväl konsument som restauranger och andra grossister. Beredningsbyggnaden som består av butik, produktionslokal, kontor och personalutrymme var färdigställd så sent som mitten av 2010. Verksamheten är godkänd och registrerad livsmedelsanläggning. Även säljarnas privatbostad ingår i försäljningen. Ett lösvirkeshus uppfört 1997/1998 som byggds till och har idag en total boyta om ca 230 kvm samt ett stort garage om 120kvm. Butiken har ca 25000 besökare/ kunder från maj – september. Övrig tid på året har de 5000 kunder. Det är det största utflyktsmålet i Habo kommun. Stor utvecklingspotential då produktionsvolymerna kan tredubblas i befintlig lokal utan att fler investeringar behöver göras.
Du behöver inte kunna fiska! Anders kommer att fortsätta fiska och leverera fisk och kräftor i samma omfattning som tidigare. Butiken och anläggningen drivs idag med en befintlig personalstyrka på 4-7 anställda på sommartid och 1-2 anställda på vintern. En väl fungerande verksamhet som har funnits i 21 år och givit god lönsamhet och avkastning varje år. Säljes på grund av hälsoskäl. Vi lär upp köparen och finns till hands även efter att affären är genomförd.
Prissänkt till  7 995 000:- för allt!  Så nu kan du ta över detta väl fungerande företag & underbara bostadshus. Kontrakt skriver vi under hösten 2018 och tillträde sker tidigast 1/1 2018.
Har du frågor eller funderingar kontaktar du Peter Nelzén på SkandiaMäklarna i Jönköping
peter.nelzen@skandiamaklarna.se
Tfn 070-817 22 20