Goda enkla små snittar

Det är många tillfällen när det passar med småplock och något gott att tugga på. Här kommer tre tips på hur du enkelt kan servera enkla små godsaker. Vi har här gjort tre exempel på små mackor som gör succè som förrätt, på studentbuffé eller varför inte som drinktilltugg på sommarens grillfester.

I det här fallet har vi använt vårt lilla runda rågbröd. Finns att köpa alla dagar i veckan för 25:- / förpackning. De är enkla att hålla, lagom stora och lätta att äta. Det går även använda våra fantastiska Kråstini från Emmas Skafferi eller Fredagsmys från Knäck & Bräck.

På den lilla mackan längst in på bilden har vi räk- och parmesanröra toppad med en liten sked sikrom och en kvist färsk dill.

På mackan i mitten har vi creme fraiche, hackad rödlök, löjrom och en kvist dill. En klassiker!

På mackan närmast har vi Anders kräftröra med en dillkvist på.

Enkelt, gott och det går att förbereda ett par timmar innan gästerna kommer.

Smaklig vår!